Ta jägarexamen på en herrgård

När du en dröm om att ta en jägarexamen? Du är inte ensam om det. Drömmen kan bli sann och varför inte ta din jägarexamen på en herrgård där du både får njuta av ett underbart boende samtidigt som du förverkligar din dröm om att ta en jägarexamen. Vi berättar mer om hur du kan kombinera att ta en jägarexamen med ett boende på en underbar herrgård. En unik jägarexamen som gör att du bär med dig en oslagbar händelse i ditt liv för evigt.

Jägarexamen

En jägarexamen är ett steg närmare många fantastiska upplevelser. Med den kunskap du får om bland annat viltet, får du en djupare insikt om vår vackra natur. Ta jägarexamen på Knistad herrgård så får du uppleva kombinationen av examen, naturupplevelse samt härligt boende. Jägarexamen är en svensk examen som avläggs av den som vill inneha jaktvapen. Naturvårdsverket är den myndighet som reglerar kraven och examina genomförs i regi av de två svenska riksorganisationerna för jägare, nämligen Jägarnas riksförbund samt Svenska jägareförbundet.

Så här går det till

Du anländer på torsdag kväll och checkar in på herrgården. Middagarna och luncherna som serveras är tillredda av passionerade kockar och med lokala, närodlade råvaror. Utanför knuten övar ni skjutning och intill herrgården ligger skjutbanan. Det finns en egen skjutbana 150 meter från boendet vilket gör att du i lugn och ro kan öva på ditt skytte tills du är klar för att skjuta upp. I priset ingår boende på lantliga Knistad Herrgård med frukostbuffé alla dagar. Trerättersmiddag torsdag, fredag och lördag. Lunch fredag, lördag och söndag. Fika fredag, lördag och söndag. Grundlig teorigenomgång under tre dagar och skjutövningar samt lån av vapen. Tänk på att kurslitteratur, ammunition och examinationsavgiften går utöver paketkostnaden. Det finns naturligtvis även möjlighet att ta med din partner till din vistelse. Är du en ungdom och vill ta jägarexamen så kan med fördel din förälder medfölja.