Corona sörmland svt

Senaste nytt om coronaviruset i Sörmland – SVT Nyheter

Senaste nytt om coronaviruset i Sörmland | SVT Nyheter

Coronaviruset har spridit sig över stora delar av världen. Sörmland har drabbats hårt och länet har påverkats på många sätt.

Coronaviruset i Sörmland – SVT Nyheter

Ökad spridning av både covid och rs-virus – topp väntas i januari. Siffrorna fortsätter uppåt i Sörmland • Flera scenarier från FHM.

Sörmland – SVT Nyheter

Sörmland | SVT Nyheter

SVT Nyheter Sörmland ger dig de senaste nyheterna från Sörmlands län. … SVT går igenom med privatekonomen • ”Kraftigare än själva inflationen”.

SVT Nyheter Sörmland ger dig de senaste nyheterna från Sörmlands län.

Region Sörmland slutar rutintesta vårdpersonal för covid-19

Region Sörmland slutar rutintesta vårdpersonal för covid-19: ”Ingen skillnad för smittspridningen” | SVT Nyheter

för 7 dagar sedan — Sedan februari förra året har Folkhälsomyndigheten rekommenderat en bred testning av vård- och omsorgspersonal som uppvisar symptom för covid-19 …

Nu försvinner de rutinmässiga covidtesterna av personalen inom Region Sörmland. Något som länets smittskyddsläkare inte tror kommer påverka smittspridningen.

Ökad smittspridning av både covid och rs-virus i Sörmland

Ökad smittspridning av både covid och rs-virus i Sörmland – topp väntas i januari | SVT Nyheter

23 dec. 2022 — Spridningen av covid-19 har fått förnyad kraft i Sörmland lagom till helgerna. Enligt Folkhälsomyndigheten väntas smittan nå sin kulmen i …

Spridningen av covid-19 har fått förnyad kraft i Sörmland lagom till helgerna. Enligt Folkhälsomyndigheten väntas smittan nå sin kulmen i början av januari. Samtidigt ökar även spridningen av rs-viruset.

Snabb ökning av covid-fall i Sörmland – det är skillnaden mot …

Snabb ökning av covid-fall i Sörmland – det är skillnaden mot en vanlig förkylning | SVT Nyheter

5 dec. 2022 — Mycket talar för en stor spridning av covid-19 i Sörmland just nu. Hör Signar Mäkitalo smittskyddsläkare, berättar mer i klippet. Foto: SVT …

Många har de senaste veckorna varit sjuka och smittspridningen av covid-19 ser ut att öka i Sörmland. Enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror är spridningen i länet den näst största i landet, sett till befolkningsmängd.

Sörmland i smittoppen – efter nya varianter och minskad …

Sörmland i smittoppen – efter nya varianter och minskad immunitet | SVT Nyheter

5 aug. 2022 — – Vi har nya varianter av covid-19 och även om man fortfarande har ett gott skydd mot svår sjukdom om man vaccinerat sig, så avtar immuniteten …

De sörmländska covid-19-fallen har ökat under sommaren. Enligt smittskyddsläkaren beror det troligtvis på två saker: nya varianter av viruset och minskad immunitet hos befolkningen.

Svalt intresse för att boka ”höstdosen” mot covid-19

1 sep. 2022 — Charlotta Påhlman-Lind, chef för vaccinationsenheten vid Region Sörmland berättar mer om ”höstdosen”. Foto: SVT …

Nya siffror: Fortsatt ökning av covid-fall i Sörmland – SVT Nyheter

Nya siffror: Fortsatt ökning av covid-fall i Sörmland | SVT Nyheter

18 aug. 2022 — På torsdagen kom det nya smittsiffror från Folkhälsomyndigheten som visar att spridningen av covid-19 går uppåt i Sörmland.

På torsdagen kom det nya smittsiffror från Folkhälsomyndigheten som visar att spridningen av covid-19 går uppåt i Sörmland. 333 sjukdomsfall noterades under förra veckan jämfört med 308 veckan innan det.

Snart dags för ny covid-spruta – trots begränsad effekt mot nya …

Snart dags för ny covid-spruta – trots begränsad effekt mot nya mutationen | SVT Nyheter

15 aug. 2022 — Smittspridningen av covid-19 i Sörmland har ökat under sommaren, och tros öka ännu mer efter semestern och skolstarten.

Smittspridningen av covid-19 i Sörmland har ökat under sommaren, och tros öka ännu mer efter semestern och skolstarten. På uppmaning av Folkhälsomyndigheten kommer Region Sörmland erbjuda en ”höstdos” från och med den 1 september. Men vaccinet som erbjuds då väntas vara detsamma som föregående doser och har sämre effekt mot den senaste virusvarianten.

Keywords: corona sörmland svt