Så här kan du hjälpa till

Det finns många sätt att bidra till att Kambodjas barn får bättre möjligheter till ett värdigt vuxenliv. Vi har valt att stödja Krousar Thmey som arbetar både på lång och på kort sikt. För att såväl landet Kambodja som dess barn ska kunna utvecklas, behöver barnen gå i skola. Men för att kunna tillgodogöra sig undervisning, behöver man vara mätt och leva under trygga förhållanden. Det är det vi vill hjälpa till med. Och så här kan du bidra:

Ge bort ett medlemskap eller en donation i present

Många ger bort både medlemskap och pengabidrag som gåva vid födelsedagar, dop och annat. Du kan enkelt själv ladda ner pdf-filerna nedan. Fyll i namnet på mottagaren, skriv ut och så har du ett färdigt presentkort. Enkelt och smidigt.

Pengarna skickar du in på bg 490-2300 Ny Familj Kambodja och skriver "Present-medlemskap" eller "Present-donation" på talongen. När du ger bort ett medlemskap som gåva behöver vi få den nya medlemmens kontaktuppgifter på mail: nyfamilj.kambodja@gmail.com. Mottagaren får då bekräftelse på sitt medlemskap med tack från föreningen. (Det gör vi gärna också när du ger bort en pengagåva till föreningen - glöm inte meddela oss vem som är mottagaren)

>Presentkort medlemskap

>Presentkort medlemskap till barn (t ex som dopgåva)

>Presentkort pengagåva

Boka ett föredrag

Vi är hela tiden vakna för att i olika sammanhang få tillfälle att berätta om Kambodja, om föreningen och om Krousar Thmey. Vi kräver ingen ersättning för föredraget, utan ser det som värdefullt att få sprida informationen. Hör av dig på nyfamilj.kambodja@gmail.com för att boka eller få veta mer.

Gilla oss på Facebook

Ny Familj Kambodja har en egen sida på Facebook. Sök gärna upp sidan och klicka på gilla-knappen. Dela sedan gärna med dig till dina fb-vänner om att sidan finns.

Andra saker vi behöver

Det här är nog världens snålaste förening. Vi tycker mycket illa om att använda pengar till annat än barnen i Kambodja. Så om du har möjlighet att donera rent praktiska saker vi behöver, så är vi mycket tacksamma för det. Kontakta oss om vi ska hämta.

Saker vi alltid behöver:

- skrivarpapper

- bläckpatroner til HP-skrivare

- frimärken

- kuvert

 För utsatta barn i Kambodja

- på barnens egna villkor

 För utsatta barn i Kambodja

- på barnens egna villkor